Серија зидних украса

 • ECO-SOLVENT GLOSSY SILVER POLYESTER CANVAS

  ЕКО-РАСТВАРЉИВИ СЈАЈНИ СРЕБРНИ ПОЛИЕСТЕРСКИ ПЛАТНИ

  Шифра артикла: ВД-Ц21
  Назив: Еко-растварач сјајно платно од сребрног полиестера
  Комбинација: 320г
  Мастило: Ецо Сол УВ латекс
  Примена: зидна декорација, уметнички оквир
 • NON-WOVEN CANVAS-260G

  НЕТКАНО ПЛАТНО-260Г

  Шифра артикла: ВД-Ц006
  Назив: Неткано платно-260г
  Комбинација: 260г
  Мастило: Ецо Сол УВ латекс
  Примена: Зидна декорација
 • NON-WOVEN CANVAS-SEMI GLOSSY-260G

  НЕТКАНО ПЛАТНО-ПОЛУГЛОСНА-260Г

  Шифра артикла: ВД-Ц008
  Назив: Неткано платно-полусјајни-260г
  Комбинација: 260г
  Мастило: Ецо Сол УВ латекс
  Примена: Зидна декорација
 • PEARLY LUSTER POLYESTER CANVAS-ECO-270G

  БИСЕРНО ЛУСТЕР ПОЛИЕСТЕР ЦАНВАС-ЕЦО-270Г

  Шифра артикла: ВД-Ц002
  Назив: Бисерно сјајно полиестерско платно-Ецо-270г
  Комбинација: 270г
  Мастило: Ецо Сол УВ латекс
  Примена: зидна декорација, уметнички оквир
 • HIGH GLOSSY POLYESTER CANVAS-ECO-300G-FLOCKING

  ВИСОКО СЈАЈНА ПОЛИЕСТЕРСКА ПЛАТНА-ЕЦО-300Г-ФЛОЦКИНГ

  Шифра артикла: ВД-Ц001
  Назив: Високо сјајно полиестерско платно-Ецо-300г-флоцкинг
  Комбинација: 300г
  Мастило: Ецо Сол УВ латекс
  Примена: зидна декорација, уметнички оквир
 • NON-WOVEN CANVAS-SILK-260G

  НЕТКАНО ПЛАТНО-СИЛКА-260Г

  Шифра артикла: ВД-Ц009
  Назив: Неткано платно-свила-260г
  Комбинација: 260г
  Мастило: Ецо Сол УВ латекс
  Примена: Зидна декорација
 • ECO-SOLVENT GLOSSY GOLDEN POLYESTER CANVAS

  ЕКО-РАСТВАРЉИВО СЈАЈНО ЗЛАТНО ПОЛИЕСТЕРСКО ПЛАТНО

  Шифра артикла: ВД-Ц22
  Назив: Еко-растварач сјајно златно полиестерско платно
  Комбинација: 320г
  Мастило: Ецо Сол УВ латекс
  Примена: зидна декорација, уметнички оквир
 • NON-WOVEN CANVAS-PLAIN-260G

  НЕТКАНО ПЛАТНО-ПЛАИН-260Г

  Шифра артикла: ВД-Ц007
  Назив: Неткани Цанвас-Плаин-260г
  Комбинација: 260г
  Мастило: Ецо Сол УВ латекс
  Примена: Зидна декорација
 • ECO SEMI-GLOSSY POLYESTER FABRIC

  ЕКО ПОЛУГЛАСНА ПОЛИЕСТЕРСКА ТКАНИНА

  Шифра артикла: ВД-Ц019
  Назив: Еко полусјајна полиестерска тканина
  Комбинација: 260г
  Мастило: Ецо Сол УВ латекс
  Примена: зидна декорација, уметнички оквир
 • NON-WOVEN CANVAS-PINHOLE-260G

  Неткано платно-рупа-260г

  Шифра артикла: ВД-Ц005
  Назив: Неткано платно-рупа-260г
  Комбинација: 260г
  Мастило: Ецо Сол УВ латекс
  Примена: Зидна декорација
 • ECO MATT POLY COTTON CANVAS-370G- FLAME RESISTANT

  ЕЦО МАТТ ПОЛИ ПАМУК ЦАНВАС-370Г- ОТПОРАН НА ПЛАМЕН

  Шифра артикла: ВД-Ц020
  Назив: Ецо Матт поли памучно платно-370г - отпорно на пламен
  Комбинација: 370г
  Мастило: Ецо Сол УВ латекс
  Примена: зидна декорација, уметнички оквир
 • NON-WOVEN CANVAS-GLITTER-260G

  НЕТКАНО ПЛАТНО-ГЛИТТЕР-260Г

  Шифра артикла: ВД-Ц010
  Назив: Неткано платно-сјај-260г
  Комбинација: 260г
  Мастило: Ецо Сол УВ латекс
  Примена: Зидна декорација
123 Даље> >> Страница 1/3